четвер, 26 квітня 2018 р.

МОЛОДІЖНИЙ КОНКУРС!

Зроби відеоселфі про книгу чи книги, які тобі подобаються та виграй збірку книг німецьких авторів німецькою та українською мовами і цінні призи від Goethe-Institut – електронну книгу, навушники, термочашки, сумки з логотипом Goethe-Institut та ін.

Цей Конкурс від друзів і партнерів Національної бібліотеки України для дітейGoethe-Institut в Україні!
До участі в Конкурсі запрошуються підлітки та молодь віком від 12 до 35 років із центрів німецької спільноти, які цікавляться німецькою літературою та культурою і вивчають німецьку мову (на будь-якому рівні).
Щоб взяти участь у Конкурсі, потрібно надіслати відео-селфі (не більше 3 хв) німецькою або українською мовою, у якому ти маєш розповісти про книгу чи книги, які ти залюбки читаєш. При цьому повинні бути озвучені відповіді на такі питання:
  • Як тебе звати? Чим ти наразі займаєшся?
  • Ти любиш читати книги у друкованому, електронному форматі чи надаєш перевагу аудіокнигам?
  • Які книги ти любиш читати? (жанри/ автори/ назви книг).
  • Яких німецьких авторів ти знаєш?
  • Чи знаєш ти когось із сучасних німецьких авторів?
  • Яку книгу німецького автора (в оригіналі чи в перекладі) ти востаннє читав або яку книгу німецького автора ти хотів би прочитати?
Автори найбільш креативних відеоселфі мають можливість виграти збірку книг німецьких авторів німецькою та українською мовами для свого центру німецької спільноти, а для себе – цінні призи від Goethe-Institut: електронну книгу, навушники, термочашки, сумки з логотипом Goethe-Institut та ін.
Найцікавіші відео будуть опубліковані на сайтах Goethe-Institut.
Для участі в Конкурсі ти маєш подати:
  • заповнений онлайн-формуляр;
  • відеофайл (тривалістю до 3 хв, гарної якості) повинен бути переданий через файлообмінник WeTransfer. Лінк на відео потрібно також внести у відповідне поле онлайн-формуляру.
Конкурсні матеріали приймаються до 10.05.2018.
Результати Конкурсу будуть повідомлені до 20.05.2018.

Немає коментарів:

Дописати коментар