понеділок, 15 січня 2018 р.

УВАГА! Конкурс, що дасть можливість реалізувати свій талант.




До уваги учнів 7-В класу!

Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»

З 15 вересня 2017 року по 15 березня 2018 року відбудеться Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди святкування Дня матері. До участі запрошуються учні 1-4, 5–11 класів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.
Організатори Конкурсу: Українсько-турецький культурний центр «Сяйво», Міжнародна школа «Меридіан» за підтримки Міністерства освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».
Мета Конкурсу – привернення уваги учнівської молоді до важливих тем: «Моя земля – Україна-мати»,  «Цінності української родини – традиції і сучасність».

Умови оформлення конкурсних робіт:
1.Кожен учасник може подавати лише одну конкурсну роботу в кожній номінації.
2. Конкурсні роботи виконуються українською мовою.
3. Текст віршів і листів необхідно оформлювати за вимогами: формат сторінки – А4, шрифт – Times New Roman, розмір шрифту – 14, міжрядковий інтервал – 1,5 см, поля: ліве – 3 см, праве – 1,5 см, верхнє й нижнє – по 2,5 см. Просимо учасників конкурсу звернуту особливу увагу на те, аби в текстах робіт не було граматичних і синтаксичних помилок. Обсяг конкурсної роботи до 3 сторінок.
4. Конкурсні листи та вірші слід надсилати тільки в електронному форматі на адресу listdomami@gmail.com із зазначенням назви файлу: прізвища учасника_номінація (Наприклад Іваненко_лист) та вказати в темі повідомлення ПІБ і номінацію.
5. Для участі в Конкурсі потрібно заповнити заявку за формою, що додається.
6. Надсилати конкурсні роботи та заявку одним файлом за зразком, що додається.
7. Конкурсні малюнки слід подавати у форматі А3 та надсилати лише звичайною поштою на адресу м. Київ, відділення Нової пошти № 93 або відділення Укрпошти. Конкурсні роботи не повертаються.
Щиро бажаємо успіхів і натхнення всім учасникам конкурсу!

Немає коментарів:

Дописати коментар