вівторок, 2 січня 2018 р.

Всеукраїнський конкурс «Кристали» у 2018 році

Всеукраїнський конкурс «Кристали» у 2018 році

Для участі в І етапі необхідно:
  • учасникам середньої вікової категорії до 20 січня заповнити заявку, підтвердити ознайомлення з правилами техніки безпеки під час виконання експерименту й отримати інструкції для вирощування кристалів;
  • учасникам старшої вікової категорії до 20 березня надіслати заявку і тези наукових досліджень на тему «Кристали: кольори та світло» українською або англійською мовами на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.
З вимогами до оформлення тез можна ознайомитися за посиланням. Критерії оцінювання тез наукових досліджень і стендових доповідей можна переглянути за посиланням.
Учасники середньої вікової категорії відповідно до поданих заявок отримують за місцем проживання в обласному територіальному відділенні МАН інструкції для вирощування кристалів у домашніх умовах під наглядом дорослих. З 15 до 25 лютого буде оприлюднено назву речовини, з якої учні роститимуть кристали. Потім до 31 березня учасники передають працівнику обласного територіального відділення МАН вирощені кристали, належно упаковані та підписані (прізвище та ім’я учасника, клас, навчальний заклад, населений пункт, область). Після цього кристали надсилаються організаторам на поштову адресу: Львівська обласна МАНУМ, вул. Коперника, 42, м. Львів, 79000 (з позначкою «Конкурс «Кристали»). Поштові витрати здійснюються за рахунок учасників конкурсу.
Учасники, які не мають змоги передати кристали працівнику обласного територіального відділення МАН, можуть надіслати відеосюжет або посилання на нього тривалістю до 3 хв про процес вирощування кристалу та кінцевий результат зі своїми коментарями на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.
Журі конкурсу розглядає подані учасниками середньої вікової категорії кристали та відеосюжети і визначає переможців у таких номінаціях:
  • «Найякісніший кристал»;
  • «Найбільший кристал»;
  • «Найоригінальніший кристал»;
  • «Віртуальний кристал».

Немає коментарів:

Дописати коментар