понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Неймовірна школа стартапів для старшокласників.

Впродовж 23-28 вересня 2021 року старшокласники з мімт Кам'янки та Чигирина мали мождивість пройти навчання в сучасному молодіжному таборі "Школа стартапів для школярів". Від нашого класу до табору аройшло відразу два учні Юрченко Богдан та  Ростислав Юрик. Навчальна програма була організована Черкаською Агенцією регіонального розвитку Cherkasy Regional Development Agency , міжнародною компанією Scatec Ukraine  та Регіональним Центром підтримки технологій та інновацій при ЧНУ ім. Б. Хмельницького.


✌️ Проєкт складався із 2-х частин: навчальної поїздки до столиці та 3-денного базового курсу, що проходив на базі золотоніського табору MAXIMUM.

🚎 У Києві молодь відвідала перший інноваційний парк в Україні - UNIT.City, ознайомилися із українськими розробками в Укрпатенті, навчалися дивовижним речам в Київському політехнічному інституті.

🚌 Далі рушили до Золотоноші. там організатори піготували насичену навчальну програму для покращення знань, умінь і навичок у сфері фінансів та бізнесу, фінансові ігри, зустрічі із представниками бізнесу, які працюють в Україні та США. А фінальною крапкою курсу став захист власних стартапів серед учасників.

🏆 Варто відзначити, що й тут ми на висоті, адже ідея Ростислава здобула перемогу! З етичних міркувань, ми не розголошуємо напрацювання молоді та бережемо їх ідеї в таємниці.

💪 Приємно, що така школа проводилася в Україні вперше. Віримо, що кожен із 20 учасників, які представляли Кам'янку та Чигирин, отримали незабутні враження і знання, які в майбутньому використають для розвитку власної справи.







Немає коментарів:

Дописати коментар