неділя, 8 листопада 2015 р.

УВАГА!!!!! Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»

09.11.2015 року о 9.00 в кабінеті інформатики відбудеться перший, для учнів нашого класу, Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер». Хочеться побажати всім учасникам показати відмінні та добрі знання з даного предметі. А зараз трішки з історії проведення цього конкурсу.
В 2007 році Україна вперше взяла участь роботі щорічного зібрання Міжнародної Спільноти «Бобер». В травні 2008 року, на запрошення організатора польського конкурсу Мацєя Сисло, ми знову активно співпрацювали з представниками 12 країн світу в старовинному місті Торунь – провідному освітньому та науковому центрі Польщі, яке дало світу Миколая Коперника. 
В 2008 році конкурс стартував і в Україні!!! У жовтні- листопаді на сайті Львівського фізико-математичного ліцею була розміщена демоверсія українського конкурсу. Всі бажаючі мали можливість ознайомитись з середовищем та типовими завданнями конкурсу. Це середовище, розроблене випускником ЛФМЛ Тарасом Шпотом, отримало схвальні відгуки від наших закордонних друзів за його компактність та широкі можливості представлення різноманітних типів завдань. А 21 грудня відбувся перший український конкурс, в якому взяли участь 1429 учнів 5-11 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар