пʼятниця, 4 лютого 2022 р.

Вітання з перемогою

     Нещодавно вихованці Кам‘янської ДЮСШ брали участь у чемпіонаті області з міні футзалу, що проходив в спортивному комплексі Академії футболу і футзалу у с. Білозір’я.

    Наші спортсмени змагалися у категорії команд U-17 серед юнаків 2005- 2006 років народження сезону 2021-2022 рр. (серед яких і наш Денис Матюшкін), де зайняли почесне ІІІ місце та завоювали бронзу. Незмінним наставником команди кам’янчан є тренер Кам‘янськоі ДЮСШ  Нор Ю.С.

   Команда переможців завітала до міської ради, де міський голова Володимир Тірон особисто привітав гравців та тренера з третім місцем в обласному чемпіонаті з футзалу,  подякував гравцям та тренеру за вагомі успіхи у спорті, пропаганді здорового способу життя та покращення іміджу громади на спортивній арені.

   Очільник громади побажав успіху та наснаги юним кам’янчанам, не зупинятися та рухатися далі до нових звершень та перемог, а зі свого боку пообіцяв підтримку спорту та команди.

    Багато гравців Кам‘янськоі ДЮСШ грають у футбольному клубі «Тясмин», що вже цього літа буде змагатися в Чемпіонаті Черкаського району з футболу.

Світлина від Кам'янград.

Немає коментарів:

Дописати коментар