субота, 4 грудня 2021 р.

Активні парки» завітали до Кам’янки!

 «



Активні парки» завітали до Кам’янки!


Тренери-куратори проєкту Президента «Активні парки - локації здорової України» завітали до Черкаської області, у місто Кам’янка, та провели показові майстер-класи у місцевому ліцеї №1. 


До активностей також приєдналися міський голова Володимир Тірон, команда Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


Сьогодні дуже важливо, щоб на державному і місцевому рівнях популяризувались фізична культура і спорт. 

Адже фізичні активності не тільки покращують настрій, а й позитивно  впливають на стан здоров’я:  відпочиває не тільки тіло, а й розум. 


Якщо ви ведете малорухливий спосіб життя, проводите багатого часу, сидячи за партою в школі або на роботі в офісі - зробіть крок назустріч своєму здоров’ю вже зараз! 


Щоб фізичні вправи приносили задоволення та зміцнили ваше здоров’я, оберіть вид активності, який до вподоби саме ВАМ: біг, йога, танці, прогулянка на свіжому повітрі, скандинавська ходьба тощо. А щоб такі заняття були результативними - вони мають стати регулярними. 


Завтра і в неділю, за традицією, спортивні/фітнес активності будуть доступні на різних локаціях у Києві: чекаємо вас на території Національного експоцентру України (ВДНГ), Національного Ботанічного саду ім. М.М. Гришка, Арки Дружби Народів, у Маріїнському парку, парках «Перемога» та «Партизанська слава». 


Не забуваємо й про ACTIVE PARK FITNESS SHOW, яке відбудеться цієї суботи, 4 грудня, на танцювальному майданчику під Аркою Дружби Народів о 16:00. 


Приєднуйтесь до тренувань та запаліть майданчики Активні парки здоровою та спортивною енергією! 


Всі на спорт!


Активні парки ВсеукраЇнський центр «Спорт для всіх» Sport for all Ukraine


#активніпарки #масовийспорт #соціальніпроєкти #руховаактивність #ACTIVEPARKFITNESSSHOW

Немає коментарів:

Дописати коментар