середу, 28 квітня 2021 р.

Перемога в конкурсі громадських ініціатив від школярів.


22 квітня у Молодіжному простір "Саме час" відбулася церемонія нагородження переможця та учасників конкурсу громадських ініціатив від школярів міста Кам’янки! 


🥇Отож, ми щиро вітаємо Ростислава Юрика, учня 10-Б класу Кам’янського ліцею №1, із перемогою! Ростислав розробив проєкт «Утилізація небезпечних відходів», який керівництво компанії Scatec Ukraine визнало найкращим за такими критеріями: “відсутність подібних ініціатив у місті”, “гострота проблематики”, “спільність із цінностями компанії” та “розвиток у довгостроковій перспективі”. 


♻️Десятикласник запропонував установити у Кам’янці контейнери для збору та подальшої утилізації батарейок, енергозберігаючих та люмінесцентних ламп усіх типів, ультрафіолетових та дугових ламп, фармацевтичних виробів,  медичних масок, а також одноразових гумових рукавиць. Ми підтримуємо Ростислава і його ініціативу зі зменшення забрудення навколишнього середовища, а також поширення ідей екологічної свідомості у власній громаді. У свою чергу обіцяємо втілити ініціативу переможця конкурсу в 2022 році в рамках соціальних проєктів. 


💡Дана ініціатива, як і всі інші запропоновані учасниками конкурсу, є підтвердженням того, що саме молодь та її підтримка і розвиток є запорукою щасливого майбутнього усієї країни. Ми дякуємо юним кам’янчанам за їхню активність та бажаємо наснаги у майбутніх починаннях.

Ростиславом підготовлено та направлено на конкурс три проекти "Безпечна школа", "Лінгафонний кабінет" та "Утилізація небезпечних відходів". Хоч і переміг в конкурсі з проектом "Утилізація небезпечних відходів" та Ростислав має на меті разом з адміністрацією школи, за підтримки Кам'янської міської ради та відділу освіти віднайти грант та втілити неймовірний та надзвичайно сучасний проект "Безпечна школа". 




Немає коментарів:

Дописати коментар