середа, 18 березня 2020 р.

Про посилення профілактичних заходів щодо попередження зараження коронавірусом

Результат пошуку зображень за запитом попередження захворювання короновірусом
На виконання  листа ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області від  28.02.2020 № 249, на виконання Національного плану протиепідемічних заходів запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом  2019-n-CoV, на 2020рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.02.2020.№93-р «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-n-CoV», відповідних доручень Держпродспоживслужби України, облдержадміністрації, та доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області №2 від 26.02.2020р.  з метою недопущення в Кам’янському районі епідускладнень пов’язаних з корона- вірусом в освітньому закладі були проведені такі профілактичні заходи:
1.Працівниками Держпродспоживслужби Кучмою Л.В. та Погорілим В.М. ознайомлено медичних працівників закладу із Національним планом протиепідемічних заходів запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом  2019-n-CoV, на 2020рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.02.2020.№93-р «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-n-CoV», відповідними дорученнями Держпродспоживслужби України, облдержадміністрації, та дорученням Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області №2 від 26.02.2020р про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби,спричиненої коронавірусом 2019-n-CoV.
2.Проведено нараду з працівниками закладу про посилення профілактичних заходів щодо попередження зараження коронавірусом.
3.Оформлено куточки по класах «Факти. Новий коронавірус NCOV».
4.Розміщено санбюлетень біля кабінету медичної сестри «Новий тип коронавірусу 2019-n-CoV».
5.Ознайомлено батьків із пам’яткою «7 порад для захисту від нового коронавірусної інфекції» (вклеїли у щоденники).
6.Проведно бесіди з учнями 1-11 класів опорного закладу та філій «Захисти себе від коронавірусу» із відповідним записом у журналах.
7.Створено належні умови для дотримання учнями, вчителями та персоналом правил особистої гігієни.
8.Забезпечено щоденний контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного режиму в опорному закладі та філіях.
9. На постійному контролі у заступника директора з господарчої роботи Фидрика М.В.  перебуває запас миючих та дезінфікуючих засобів, наявність та використання за призначенням технічного інвентарю для прибирання, проводення систематичного вологого прибирання.

Немає коментарів:

Дописати коментар