понеділок, 21 листопада 2016 р.

Читай, міркуй та плануй свої канікули!

На фестиваль «Європейська зима». Він буде проходити на Поштовій площі в Києві на всі новорічні свята по 10 грудня. Країни Європи познайомлять зі своїми традиціями святкування Нового року. Можна буде скуштувати національні страви та придбати оригінальні сувеніри. У новорічну ніч гостей чекають розваги в італійських традиціях. Різдво на Поштовій відсвяткують в українському стилі, а завершать фестиваль дні Грузії.
Як дістатися: ст. метро «Поштова площа».
Вартість: безкоштовно.
До резиденції Святого Миколая. Головна резиденція святого, який творить дива і дарує дітям подарунки, знаходиться в селі Пістинь Косівського району Івано-Франківської області. Там у нього будинок в карпатському стилі, де він приймає дітей з усією країни. Гори листів, виставка новорічних іграшок, майстер-класи – все це буде цікаво побачити молодшим школярам. І звичайно ж, отримати подарунки. Більш детально про Миколая та його резиденцію читайте тут.
Як дістатися: потягом до Івано-Франківська, звідти автобусом на Косів. Пістинь знаходиться в 5 км, не доїжджаючи до Косова. Або прямим автобусом з Києва на Косів.
Вартість: вхід безкоштовний, плата за екскурсію.

Немає коментарів:

Дописати коментар