суботу, 16 січня 2016 р.

З метою запобігання ГРВІ

Лист відділу освіти Кам'янської РДА від 15.01.2016 №32/10-01

Про надання інформації
щодо захворювання на грип

           На виконання листа першого заступника Глави Адміністрації Президента України від 14.01.2016 № 196/01/01-41 та з метою аналізу ситуації в регіоні щодо рівня захворюваності населення на грип і ГРВІ, просимо на час ускладненої епідеміологічної ситуації в країні, щоденно надавати до 09.30 год інформацію в телефонному режимі (тел.. 6-15-80, 6-21-73) про кількість відсутніх дітей та працівників у закладі, які захворіли на грип та ГРВІ.
Просимо тримати на жорсткому контролі вище зазначене питання та знати причину відсутності кожного учня закладу, а особливо стан справ дітей, що захворіли на грип і ГРВІ.
Крім того, просимо провести наступні заходи:
1.  Забезпечити дотримання суворого режиму пропуску на територію школи осіб не пов’язаних з навчально-виховним процесом розробивши графік чергувань у закладі для вчителів та обслуговуючого персоналу, з метою недопущення сторонніх осіб на територію навчального закладу без відома адміністрації школи.
2. Відмінити проведення запланованих культурно-масових заходів, з метою недопущення відвідування школи особами, які не входять до числа учнівського та вчительського колективу закладу.
3. Рекомендувати батькам учнів та особам, що їх заміняють:
- обмежити виїзд дітей і інших членів сім’ї до інших населених пунктів;
- у разі виявлення ознак грипу терміново локалізувати дитину і надати негайну медичну допомогу не займаючись самолікуванням.
4. Класним керівникам:
- забезпечити проведення виховних бесід з учасниками навчально-виховного процесу по роз’ясненню даної ситуації та її важливості;
- зобов’язати батьків учнів початкової ланки забезпечити дітей змінним взуттям та організувати його обов’язкове використання в школі;
- у разі появи дітей із симптомами грипу чи ГРВІ терміново інформувати адміністрацію школи.
Просимо опрацювати та довести до відома учасників навчально-виховного процесу рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо грипу та ГРВІ.
 Начальник                                                                                      О.П.Потапенко

Немає коментарів:

Дописати коментар