понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Рубрика "Життя поза школою".

Труфкіна Анастасія 


Ось такою  знаємо Анастасію у школі завжди усміхнена і активна, та поза школою активність її не згасає. Чимало часу Анастасія присвячує своїм захопленням. Танці для Анастасії це як ковток свіжого повітря, ними вона живе і всю себе вложує в них, вже майже 5 років вона віддає їм себе, а від них отримує шалений заряд енергії. Також Анастасія навчається в музичній школі по класу гітари,  полюбляє малювати та ліпити різноманітні фігури з пластиліну. Переможниця обласних конкурсів сучасної хореографії.



















18 жовтня 2015 року Анастасія була учасницею "батлів" що проходили в м. Черкаси. 






Юрик Ростислав

Ось саме таким кожного дня ви бачите Ростислава, активний в житті школи і класу, хлопець з мрією в житті стати тренером з шахів. Можливо саме тому, найбільше позашкільного часу присвячує саме шахам, якими займається з 5 років.  Графік щільний, адже захоплюється Ростислав не лише шахами, а й дзюдо, танцями, бісероплетінням та складанням власних віршів і вже 4 роки навчається грі на фортепіано в Кам’янській музичній школі. Неодноразовий призер районних та обласних змагань з шахів, дзюдо та сучасної хореографії.

10-11 та 17-18 жовтня в м. Черкаси проходив півфінал чемпіонату Черкаської області з шахів серед дорослих. Від Кам’янського району в змаганнях брав участь лише Ростислав.


Юрченко Богдан

Усміхнений на фото, відкритий для оточуючих Богдан прагне стати лідером. Встигає завжди і всюди бо дуже жвавий. Захоплюється  розписом по склу "Вітраж" та розписом по тканині "Батік", його роботи неодноразово перемагали на обласних конкурсах. В дитячому будинку творчості відвідує вокальну студію, адже пісня живе в його серці. 
 











Христенко Анатолій


Відкритий душею для всіх хто його оточує, іноді сором’язливий, але що б не сталось, завжди випромінює позитив. Анатолій захоплюється комп’ютером та мріє стати програмістом. Весь свій вільний час приділяє  роботі на комп’ютері та бісероплетінням. 













Махинько Юлія

Дівчина мов проміння сонця, своєю посмішкою освітлює все навколо. Юлія відмінно навчається в школі, захоплюється сучасною хореографією, навчається в музичній школі по класу фортепіано, а у вільний час вишиває неймовірної краси картини стрічками. Приймає активну участь в житті школи і завжди готова підставити своє плече тим хто потребує підтримки.



Немає коментарів:

Дописати коментар